Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیکنان مطرحی هستند که هرگز تجربه قهرمانی در لیگ های داخلی اروپا را نداشته اند، برخی با وجود آقای گلی های متعدد، برخی با وجود کسب جام های معتبر و برخی دیگر با وجود جوایز انفرادی مختلف. شما چند بازیکن مطرح می توانید نام ببرید که هرگز فاتح لیگ های اروپایی نشده اند؟

دنیای فوتبال در عین جذابیت، بارها نشان داده بی رحم است و عدالت در آن به درستی اجرا نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیکنانی هستند که با وجود نام بزرگ هرگز فاتح مسابقات لیگ نشده اند، اما بازیکنانی وجود داشته اند که صرفاً به دلیل حضور در یک تیم مطرح بارها موفق به کسب جام های معتبر داخلی و بین المللی شده اند.

در این مقاله به بررسی 50 بازیکنی که هرگز موفق به کسب یک لیگ داخلی اروپایی (در هیچ کدام از کشورهای قاره سبز) نشده اند، می پردازیم.

بازیکنان بدون هیچ ترتیب خاصی در این لیست قرار گرفته اند. بازیکنانی در این لیست قرار گرفته اند که حداقل چهار فصل در لیگ های اروپایی حضور داشته اند.

پس از بررسی بازیکنان آلمانی، ایتالیایی، انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی، به بررسی بازیکنان مطرح سایر کشورها که هرگز فاتح لیگ های داخلی اروپایی نشده اند (شامل 15 بازیکن) می پردازیم.

بیشتر بخوانید:

50 بازیکن مطرحی که هرگز فاتح لیگ های داخلی اروپا نشده اند / قسمت اول

50 بازیکن مطرحی که هرگز فاتح لیگ های داخلی اروپا نشده اند / قسمت دوم

36. به به تو (برزیل): مهاجم مطرح فوتبال برزیل در دهه 90 میلادی که یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی جام جهانی و قهرمانی در لیگ برزیل با دو تیم فلامینگو و واسکودوگاما و قهرمانی در جی لیگ ژاپن با کاشیما آنتلرز را در کارنامه دارد، در اروپا قهرمانی لیگ را کسب نکرد. او پنج فصل در لالیگا (چهار فصل در دپورتیوو لاکرونیا و یک فصل در سویا) عضویت داشت، اما به قهرمانی مسابقات دست نیافت و فقط قهرمانی در کوپا دل ری و سوپرجام اروپا را کسب کرد.

به به تو ستاره برزیلی دپورتیوو لاکرونیا

37. کارلوس دونگا (برزیل): کاپیتان تیم ملی برزیل در راه قهرمانی در جام جهانی 94 و نایب قهرمانی در جام جهانی 98 و دو قهرمانی در کوپا آمریکا و قهرمانی در جی لیگ ژاپن، قهرمانی در هیچ رقابتی در اروپا را تجربه نکرد. دونگا شش فصل در سری آ (یک فصل در پیزا، چهار فصل در فیورنتینا، یک فصل به پسکارا) و دو فصل در بوندسلیگا (اشتوتگارت) حضور داشت و حتی قهرمانی در جام حذفی را نیز تجربه نکرد.

کارلوس دونگا هافبک سابق فیورنتینا

38. دنیلسون (برزیل): وینگر مطرح فوتبال برزیل در دهه های 90 و 2000 میلادی و یکی از تکنیکی ترین و با استعدادترین بازیکنان فوتبال جهان، که مدتی عنوان گرانقیمت ترین بازیکن فوتبال جهان را یدک می کشید، هفت فصل در رئال بتیس و یک فصل در بوردو عضویت داشت، اما تنها موفق به کسب یک کوپا دل ری شد. دنیلسون با تیم ملی برزیل فاتح کوپا آمریکا، جام کنفدراسیون ها و نایب قهرمان جام جهانی شد.

دنیلسون هافبک تکنیکی رئال بتیس

39. اسوالدو آردیلس (آرژانتین): هافبک سابق تیم ملی آرژانتین که همراه با این تیم فاتح جام جهانی 1978 شد و تنها بازیکن آرژانتینی است که در لیست 100 اسطوره لیگ انگلیس قرار دارد، یکی دیگر از مطرح ترین بازیکنانی است که فاتح هیچ لیگ داخلی نشده است. آردیلس 9 سال در تاتنهام، یک سال در کویینز پارک رنجرز و یک سال نیز در پاری سن ژرمن عضویت داشت، اما فقط موفق به قهرمانی در جام حذفی انگلیس، کامیونیتی شیلد و جام یوفا به همراه تاتنهام شد.

اسوالدو آردیلس هافبک آرژانتینی تاتنهام

40. آریل اورتگا (آرژانتین): هافبک تکنیکی فوتبال آرژانتین که او را مدت ها مارادونای جدید می نامیدند پس از قهرمانی در لیگ آرژانتین و کوپا لیبرتادورس همراه با ریورپلاته، راهی فوتبال اروپا شد و علی رغم چهار فصل حضور در فوتبال اروپا (والنسیا، سمپدوریا، پارما و فنرباحچه هر کدام یک فصل) با کسب تنها یک سوپرجام ایتالیا به آرژانتین بازگشت.

آریل اورتگا هافبک تکنیکی پارما

41. کارلوس والدراما (کلمبیا): یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال کلمبیا که دو قهرمانی در لیگ کلمبیا را در کارنامه دارد، دو بار بهترین بازیکن سال آمریکای جنوبی شد، یک بار بهترین بازیکن فصل MLS شد، یک بار بهترین بازیکن کوپا آمریکا شد و در لیست 100 بازیکن برتر تاریخ از نظر پله و همچنین ورلدساکر جای گرفت، چهار فصل در اروپا حضور داشت، اما به همراه مون پلیه (3 فصل) و رئال وایادولید (یک فصل) موفق به قهرمانی لیگ نشد.

کارلوس والدراما یکی از بهترین بازیکنان تاریخ کلمبیا

42. فاستینو آسپریا (کلمبیا): فاستینو آسپریا مهاجم مطرح فوتبال کلمبیا در دهه 90 میلادی، طی شش فصل حضور در پارما و دو فصل حضور در نیوکاسل، دو قهرمانی جام یوفا، یک قهرمانی جام در جام اروپا، یک قهرمانی سوپرجام اروپا و یک قهرمانی کوپا ایتالیا به همراه پارما کسب کرد، اما هرگز به قهرمانی در سری آ و لیگ برتر انگلیس نرسید، هرچند یک بار تا آستانه قهرمانی در لیگ برتر پیش رفت.

فاستینو آسپریا مهاجم کلمبیایی نیوکاسل

43. خوزه لوئیز چیلاورت (پاراگوئه): یکی از مطرح ترین دروازه بانان تاریخ آمریکای جنوبی که از او به عنوان بهترین بازیکن تاریخ پاراگوئه نام برده می شود، قهرمانی در لیگ پاراگوئه و آرژانتین را کسب کرد، اما در اروپا در باشگاه های مطرحی به میدان نرفت و نتوانست به جز یک لیگ کاپ فرانسه، جام دیگری کسب کند. چیلاورت سه فصل در رئال ساراگوسا و دو فصل در استراسبورگ حضور در بالاترین سطح لیگ های اروپایی را تجربه کرد، اما قهرمان نشد. چیلاورت سه بار بهترین دروازه بان سال جهان شد.

خوزه لوئیز چیلاورت دروازه بان مطرح فوتبال پاراگوئه

44. جیمی فلوید هاسلبنک (هلند): این مهاجم مطرح فوتبال هلند در دهه های 90 و 2000 میلادی، شاید مطرح ترین بازیکن تاریخ هلند باشد که هرگز قهرمان نشده است. سایر بازیکنان فوتبال هلند حداقل یک بار قهرمانی در لیگ را تجربه کرده اند. هاسلبنک یک فصل در بواویشتا، دو فصل در لیدز یونایتد، یک فصل در اتلتیکو مادرید، چهار فصل در چلسی، دو فصل در میدلزبرو و یک فصل در چارلتون اتلتیک حضور در لیگ را تجربه کرد، اما نایب قهرمانی بهترین عنوان او بود. فصل پس از جدایی از چلسی، سرانجام این باشگاه قهرمانی در لیگ را تجربه کرد. هاسلبنک قهرمانی در جام حذفی پرتغال و جام کامیونیتی شیلد را تجربه کرد و یک بار آقای گل لالیگا و دو بار آقای گل لیگ برتر انگلیس شد.

جیمی فلوید هاسلبنک مهاجم هلندی چلسی

45. توماس برولین (سوئد): مهاجم مطرح فوتبال سوئد در دهه 90 میلادی که به همراه این تیم عنوان سومی جام جهانی 94 را کسب کرد و در باشگاه های ساندسوال (سه فصل)، نورکوپینگ (یک فصل)، پارما (7 فصل)، لیدز یونایتد (یک فصل)، زوریخ (یک فصل) و کریستال پالاس (یک فصل) حضور داشت، یک کوپا ایتالیا، یک جام در جام اروپا، یک جام یوفا و یک سوپرجام اروپا کسب کرد، آقای گل یورو 92 شد، در تیم منتخب جام جهانی 94 قرار گرفت و نفر چهارم توپ طلای 94 شد.

توماس برولین مهاجم سوئدی لیدز یونایتد

46. توره آندره فلو (نروژ): توره آندره فلو یکی از مطرح ترین بازیکنان تاریخ نروژ است که علی رغم حضور در تیم های سوگندال، ترومسو، وارنگا و بران از نروژ، چلسی، ساندرلند، گلاسکو رنجرز و سیه نا قهرمانی در لیگ را تجربه نکرد. او همراه با چلسی قهرمانی در جام حذفی، لیگ کاپ، کامیونیتی شیلد، جام در جام اروپا و سوپرجام اروپا و در گلاسکو رنجرز قهرمانی در جام حذفی و لیگ کاپ اسکاتلند را تجربه کرد.

توره آندره فلو مهاجم نروژی چلسی

47. کراسیمیر بالاکوف (بلغارستان): هافبک مطرح فوتبال بلغارستان در دهه های 80 و 90 میلادی و عضو تیم رویایی بلغارستان، هفت فصل در اتار ولیکو تارنووو عضویت داشت و دقیقا فصلی که از این تیم جدا شد، قهرمان لیگ بلغارستان شدند. چهار فصل در اسپورتینگ لیسبون و هشت فصل در اشتوتگارت نیز برای او قهرمانی در لیگ حاصل نکرد و فقط قهرمانی در لیگ کاپ پرتغال و دی اف بی پوکال را تجربه کرد. بالاکوف به همراه بلغارستان عنوان چهارمی جام جهانی 94 را کسب کرد، در تیم منتخب آن جام جهانی قرار گرفت، دو بار بهترین بازیکن سال بلغارستان شد و سه بار نیز در تیم منتخب فصل بوندسلیگا قرار گرفت.

کراسیمیر بالاکوف هافبک بلغار اشتوتگارت

48. مارک همشیک (اسلواکی): کاپیتان سابق پارتنوپی و یکی از مطرح ترین بازیکنان تاریخ اسلواکی دیگر بازیکنی که طعم قهرمانی در لیگ را نچشیده است. او یک فصل در برشا و دوازده فصل در ناپولی حضور در سری آ را تجربه کرد و حتی چند بار نیز نایب قهرمان این مسابقات شد، اما در راه قهرمانی ناکام ماند. دو کوپا ایتالیا و یک سوپرجام ایتالیا حاصل تلاش بازیکنی است که مدتی بهترین گلزن تاریخ ناپولی بود.

مارک همشیک کاپیتان محبوب ناپولی

49. سمیر هندانوویچ (اسلوونی): کاپیتان فعلی اینتر یکی از بازیکنان مطرحی است که هرگز رنگ جام را از نزدیک ندیده است. این دروازه بان اهل اسلوونی با وجود حضور در باشگاه های دومژاله، ترویسو، لاتزیو، اودینزه و هشت فصل حضور در اینتر، قهرمانی در هیچ رقابتی را تجربه نکرده و فقط یک بار نایب قهرمان لیگ اروپا شده است. او سه بار بهترین بازیکن سال اسلوونی شده و سه بار نیز در تیم منتخب فصل سری آ قرار گرفته است.

سمیر هندانوویچ دروازه بان اسلوونیایی اینتر

50. جی جی اوکوچا (نیجریه): هافبک تکنیکی فوتبال نیجریه در دهه های 90 و 2000 میلادی که قهرمانی در المپیک 96 را در کارنامه دارد، در باشگاه هایی همچون آینتراخت فرانکفورت، فنرباحچه، پاری سن ژرمن و بولتون را تجربه کرد و قهرمانی در سوپرجام فرانسه حاصل تلاش این هافبک تکنیکی در اروپا بود. البته علاوه بر او، دنیل آموکاچی و رشیدی یکینی دو ستاره دیگر دهه 90 نیجریه با وجود چند سال حضور در اروپا قهرمانی لیگ را تجربه نکردند.

جی جی اوکوچا هافبک نیجریایی بولتون

 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: ترین بازیکنان تاریخ قهرمانی در جام حذفی مهاجم مطرح فوتبال بار بهترین بازیکن قهرمانی در لیگ لیگ را تجربه سوپرجام اروپا تجربه نکرد هافبک تکنیکی تیم منتخب مطرح ترین بازیکن مطرح نایب قهرمان جام جهانی 94 فصل حضور چهار فصل دروازه بان یک قهرمانی یک فصل قرار گرفت جام اروپا دو فصل نشده اند لیگ کاپ سه بار یک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۲۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم فوتبال زیر ۱۸ سال دختران ایران چگونه قهرمانی تورنمنت کافا شد

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال دختران کمتر از ۱۸ سال ایران در مسابقات کافا که به میزبانی شهر دوشنبه تاجیکستان برگزار شد با کسب ۳ پیروزی و یک تساوی با اقتدار عنوان قهرمانی را به دست آورد.

شاگردان مریم جهان نجاتی در این دوره از مسابقات با تیم‌های قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان همگروه بودند. تیم ملی دختران ایران در جریان این رقابت‌ها ابتدا ۴-۲ ازبکستان را شکست دادند و سپس ترکمنستان را با ۷ گل از پیش رو برداشتند؛ در برابر تاجیکستان نیز با ۵ گل به برتری رسیدند و آخرین بازی شان مقابل قرقیزستان با تساوی یک بر یک جام قهرمانی را بالای سر بردند.

مریم جهان نجاتی سرمربی تیم ملی فوتبال دختران کمتر از ۱۸ سال ایران در گفت وگو با خبرنگار مهر درخصوص کیفیت این دوره از رقابتها اظهار داشت: «کافا» تورنمنت قهرمانی آسیای مرکزی است که در سال‌های اخیر سابقه برگزاری در رده‌های سنی جوانان، امید و فوتبال زنان را دارد. این دوره هم در رده سنی دختران زیر ۱۸ سال مسابقات را برگزار کرد که تیم ایران با تیم های ازبکستان، تاجیکستان، ترکمنستان و قرقیزستان همگروه بود.

وی افزود: مقابل اکثر رقبا خوب بازی کردیم و در نهایت موفق شدیم عنوان قهرمانی را به دست بیاوریم. سخت‌ترین رقیب ما تیم ازبک بود. تلاش ما همواره این بود که بتوانیم فاصله‌ خودمان را با تیم ازبکستان کاهش بدهیم و تورنمنت کافا قطعا بهترین فرصت برای کار بود. مقابل ازبک‌ها بازیکنان ما عملکرد خیلی خوبی داشتند و موفق شدند بازی که ۲ بر صفر باخته بودند را ۴ بر ۲ پیروز شوند. در پایان این تورنمنت نیز سمیه اسماعیلی عنوان برترین بازیکن زمین را به دست آورد که اتفاق خوبی بود و نشان داد تیم آماده‌ای در مسابقات داشتیم.

جهان نجاتی در پاسخ به این پرسش که چه عاملی باعث موفقیت تیم شما شد؛ گفت: حدود دو سال است که سرمربی تیم جوانان هستم در این مدت با توجه به اینکه قوانین AFC تغییر کرد ما بازیکن های رده نوجوانان را به رده جوانان آوردیم. در این مدت اکثر بازیکنان را در مسابقات لیگ زیر زره‌بین داشتیم تا بتوانیم استعدادهای خوب را شناسایی کنیم. ۳۳۰ بازیکن در لیگ برتر حضور دارند که عدد کوچکی است و از این تعداد هم فقط ۳۰ بازیکن هستند که در رده سنی جوانان به حساب می‌آیند.

سرمربی تیم ملی دختران زیر ۱۸ سال ادامه داد: از بین این ۳۰ بازیکن هم شاید فقط به ۴ نفر از آنها در طول بازیهای لیگ بازی برسد چون اکثرا مربی‌های لیگ برتری به دنبال نتیجه هستند و این فرصت را کمتر در اختیار بازیکن‌های کم تجربه قرار می‌دهند. شناسایی استعدادها در چنین شرایطی کار دشواری است ولی خوشبختانه ما موفق شدیم نفرات خوبی را به اردو دعوت کنیم و در مسابقات هم خوش بدرخشدیم. در حال حاضر درهای تیم ملی به روی بازیکنان جوان لیگ باز شده است.

وی با بیان اینکه تیم جوانان پشتوانه تیم ملی بزرگسالان است؛ گفت: برای تیم زحمت زیادی کشیده شده چون قرار است این بازیکنان در آینده نزدیک در رده سنی بزرگسالان و با رقبای قدری رقابت کنند. در تورنمنت کافا این بازیکنان توانایی خودشان را به خوبی نشان دادند و موفق شدند جام قهرمانی را بار دیگر به ایران بیاورند.

جهان نجاتی در پایان در واکنش به این که فدارسیون چه برنامه‌ای برای آینده این تیم دارد؟ توضیح داد: مسابقات جوانان آسیا را داریم که اسفند برگزار خواهد شد. هدف ما حضور پر قدرت در این رقابتهاست. البته هنوز قرعه کشی این رویداد آسیایی برگزار نشده است اما قطعا با مشخص شدند برنامه مسابقات اردوها و بازیهای تدارکاتی لازم را برای موفقیت در این رقابتها آغاز خواهیم کرد.

کد خبر 6093912

دیگر خبرها

  • پاکو خنتو، اسطوره‌ای که به تنهایی از اتلتیکو مادرید جام لالیگا برده است!
  • آنتونیو رودیگر در 31 سالگی سرانجام قهرمانی در مسابقات لیگ را تجربه کرد
  • رکوردی تاریخی و بی‌سابقه در انتظار رئال
  • ریوالدو: وینیسیوس با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می‌تواند برنده توپ طلا می‌شود
  • وینی با قهرمانی چمپیونزلیگ به توپ طلا می‌رسد
  • تمجید فوق‌العاده نشریه فورفورتو از علی دایی | او سوپراستار بین‌المللی فوتبال است | شاید نمی‌دانستید که علی دایی آنجا حضور داشت!
  • کشتی گیران نونهال کرمانی فاتح مسابقات قهرمانی کشور
  • اردوی پایانی تیم ملی هاکی بانوان برای حضور در قهرمانی آسیا
  • پاس قم فاتح لیگ برتر کاراته/ قهرمان لیگ آینده سازان معرفی شد
  • تیم فوتبال زیر ۱۸ سال دختران ایران چگونه قهرمانی تورنمنت کافا شد