Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@10:06:19 GMT

فصل سوم «Evil»؛ لذت تماشای داستان‌های ماورائی

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۴۳۳۷

فصل سوم «Evil»؛ لذت تماشای داستان‌های ماورائی

‍‍‍‍‍‍

فرارو- شخصیت اصلی سریال Evil خانم روانپزشکی به اسم کریستن بوچارد است که همراه با کشیشان همکارش از طرف کلیسا مامور رسیدگی به پرونده‌هایی است که به نظر می‌رسد ردپایی از امور ماورایی در آن‌ها وجود دارد. حال و هوای این سریال ترکیبی از ترس، طنز، رازآلودگی و روابط عاطفی است. فصل اول این سریال در سال ۲۰۱۹ پخش شد و حالا فصل سوم هم از راه رسیده است؛ با داستان‌هایی فوق‌العاده جذاب و شخصیت‌هایی تکامل‌یافته‌تر از قبل.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش فرارو؛ داستان قسمت اول فصل سوم با ماجرای یک آزمایش آغاز می‌شود؛ آزمایشی که به نوعی ترکیبی از علم پزشکی و جستجو‌های ماورائی است. در این آزمایش که پزشکی به اسم بورلی سوآن مسئولیت آن را به عهده دارد قرار است وزن روح انسان اندازه گرفته شود! کریستن، دیوید و بن قرار است از طرف کلیسا بر این آزمایش نظارت داشته باشند و بعضی از مقدمات لازم آن را فراهم کنند. برای انجام این آزمایش باید یک شخص در حال مرگ را در یک محفظۀ کاملا بسته قرار بدهند و ببینند که آیا بعد از مرگ وزن او کاهش پیدا می‌کند یا نه. کشیش پیری به اسم فرانک ایگناتیوس که به خاطر سرطان در آستانۀ مرگ قرار دارد داوطلب انجام این آزمایش می‌شود. موقع انجام آزمایش اتفاق عجیبی می‌افتد. فرانک به مدت یک دقیقه می‌میرد و وزن بدنش ۲۴ گرم کم می‌شود. اما او ناگهان دوباره زنده می‌شود، در حالیکه دیگر خبری از سرطان در بدنش نیست. آن ۲۴ گرم کاهش وزن هم سر جای خودش باقی می‌ماند. حالا سوالات زیادی برای آدم‌های درگیر این آزمایش پیش می‌آید؛ اگر آن ۲۴ گرم وزن روح فرانک بوده، آیا الان او بدون روح زنده است؟ یا شاید قبلا یک شیطان در بدن او ساکن بوده که در آن یک دقیقه آنجا را ترک کرده است.   علاوه بر ماجراها، راز‌ها و پرسش‌هایی که در طول همۀ قسمت‌ها ادامه دارند، هر قسمت از این سریال داستان مخصوص به خودش را دارد؛ داستان‌هایی جذاب و پرکشش که ماجرای آزمایش قسمت اول فقط یک نمونه از آن‌هاست. مثلا در قسمت دوم ماجرای یک شایعۀ اینترنتی را می‌بینیم که بین بچه‌های مدرسه‌ای پخش شده است؛ شایعه‌ای مربوط به حضور یک روح خبیث در اینترنت که هرکس عکسش را ببیند تا چند روز بعد به شکل ترسناکی می‌میرد یا کشته می‌شود.   به خاطر همین داستان‌های مجزا و شخصیت‌پردازی‌های درست و حساب شده است که حتی اگر شما فصل‌های قبلی سریال را ندیده باشید، به محض تماشای قسمت اول فصل سوم مجذوب داستان می‌شوید و خیلی زود با شخصیت‌های اصلی همدلی پیدا می‌کنید. تماشای این سریال به معنی واقعی کلمه لذتبخش است. شوخی‌های به جا و مفرح، ریتم تند داستان، بازی‌های قدرتمند و باورپذیر، فضای رازآمیز، حال و هوای هراس‌آور و ماجراجویی‌های خیال‌انگیز ماورائی؛ همۀ این‌ها در کنار هم این سریال را به یک بستۀ کامل و درخشان تبدیل کرده‌اند. یکی از نکات تحسین‌برانگیزی که لذت تماشای سریال را برای مخاطب چندین برابر می‌کند، صحنه‌پردازی‌ها و جلوۀ بصری بی‌نقص و چشم‌نواز آن است. نه اینکه جلوه‌های ویژۀ عجیب و غریبی در کار باشد یا مثلا منظره‌های طبیعی خیلی فوق‌العاده‌ای را قرار باشد ببینیم؛ در واقع تقریبا همۀ ماجرا‌ها در محیط‌های شهری مثل خانه و محل کار و خیابان می‌گذرد. اما همین محیط‌ها به وسیلۀ نورپردازی‌های آرام‌بخش، رنگ‌بندی‌های دلنشین و قاب‌بندی‌های درست دوربین، به بستر بسیار زیبا و متناسبی برای روایت قصه تبدیل شده‌اند.
Evil از آن سریال‌هایی است که دوست ندارید هیچ‌وقت تمام شود؛ دلتان می‌خواهد این شخصیت‌ها همیشه در قاب تلویزیون حضور داشته باشند و شما هر بار به همراه آن‌ها ماجرای تازه‌ای را دنبال کنید. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بازیگران: کاتیا هربرس (Katja Herbers)، مایک کالتر (Mike Colter)، مایکل امرسون (Michael Emerson) و دیگران تاریخ انتشار: از ۲۲ خرداد تا ۲۳ مرداد

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال شیطان فصل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟

پیمان خازنی آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی که این روزها پروژه موسیقایی نمایشی «مجنون آن لیلی» به نویسندگی محمود توسلیان را در تالار حافظ به صحنه برده اسن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره انگیزه های خود برای به صحنه بردن این اثر که به نوعی چندمین تجربه او در حوزه تلفیق موسیقی و نمایش محسوب می شود، توضیح داد: زبان و ادبیات فارسی غنی‌ترین ثروت ما ایرانیان است و پرداختن به متون کهن فارسی، یک مراجعه درست در راستای ساختن دنیای جدید برای اقوام ایرانی محسوب می‌شود. در این راستا منظومه «لیلی و مجنون» حکیم نظامی گنجوی به قدری غنی است که به جرات می‌توان آن را بزرگ‌ترین منظومه عاشقانه در ادبیات جهان دانست.

وی افزود: از زمانی که با این شاهکار آشنا شدم هربار که به سراغش می‌روم، ظرفیت تازه‌ای در آن پیدا کرده و تشویق می‌شوم از زاویه‌ای دیگر به آن بپردازم. «لیلی و مجنون» هنوز برای من تمام نشده است. پرداختن به چنین آثاری کار دشواری است؛ چراکه بیش از هر چیز در این زمینه باید برداشت درستی از مخاطب داشت و این مهم به راحتی میسر نیست.

این آهنگساز بیان کرد: شناخت جهان شاعر و مطابقت آن با سلایق متعدد مخاطب امروزی از طرفی و بازنویسی اثر به زبان امروز از سوی دیگر کار سختی است. رسیدن به این مرحله تازه بنا نهادن سنگ اول است. پس از آن باید به سراغ موسیقی رفت. موسیقی ایرانی ظرفیت‌های فراوانی دارد و همراه ساختن آن با گستره وسیع شهر ایرانی نیازمند دقت بالایی است. البته با توجه به اهمیت آشنایی کارگردان با ظرافت موسیقی ایرانی، خودم کارگردانی نمایش را برعهده گرفتم که امیدوارم در این کار بتوانم اندازه‌ها را رعایت کنم. البته آثار پرفروش معمولا جنبه ادبی و فرهنگی را به ناچار قربانی گیشه می‌کنند اما ما در «مجنون آن لیلی» به دنبال دوسر برد هستیم.

خازنی در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح کرد: «مجنون آن لیلی» پر از رنگ و لایه‌های درونی و بیرونی است. به عبارتی درونش فلسفی و بیرونش عاشقانه است و نمایشنامه این ابزار را در اختیارم گذاشت تا لایه‌ها برای سطوح مختلف سنی و فکری جاگذاری شود. طراحی لباس و طراحی نور نیز ۲ رکن مهم صحنه‌اند. با این ابزار تلاش کردم که رویا تولید کنم

وی در پایان اظهار کرد: البته من این کارها را یک رشته منظم می‌بینم؛ این رشته تالیف که توسط یک آهنگساز کارگردانی می‌شود، به زودی حضور آهنگسازان جوان را در پی خواهد داشت. ضمن اینکه معتقدم آهنگسازی به دلیل انتزاعی بودن از کارگردانی دشواری‌های بیشتری دارد و امیدوارم علاقه‌مندان به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

پروژه موسیقایی نمایشی «مجنونِ آن لیلی» به نویسندگی محمود توسلیان، آهنگسازی طراحی و کارگردانی پیمان خازنی، تهیه کنندگی ساسان سالور و حمیدرضا علی نژاد، روایت رشید کاکاوند، خوانندگی هادی فیض آبادی (با همراهی زهره فیروزی و امید نصری) و بازی عمار تفتی، زهره فیروزی، ملیکا شهاب، رز ایزدی، سپیده موسوی، علی تیمور فامیان، آتنا قرایی، سیما نوروزیان روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ساعت های 18:30 و 21 در تالار حافظ تهران میزبان مخاطبان است.

کد خبر 6096120 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • شورای تامین، زنان را از تماشای بازی پرسپولیس و استقلال با نساجی محروم کرد
  • فیلم بسیار نزدیک و باکیفیت از قسمت سر یک سنجاقک
  • فیلم| اقدام عجیب دو جوان؛ نصب تلویزیون بزرگ در صندوق عقب ۲۰۶ و تماشای فوتبال وسط خیابان!
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • سخنی در باب محتوای «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی/ تحریف تاریخ به شیک ترین شکل ممکن
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • پرچم پرسپولیس به آلیانز آرنا رسید؛ یادگاری پیش از بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ! + عکس
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)